BLU Products lansează Studio 5.0, un smartphone cu LTE și dotări modeste

794 ori
<b>BLU Products lansează Studio 5.0, un smartphone cu LTE și dotări modeste</b>Cel mai nou smartphone al celor de la BLU Products e un produs inedit, prin faptul că în zona frontală aduce ușor cu un HTC, iar în spate el pare a fi un Lumia colorat. Acest nou venit poartă numele de Studio 5.0 și vine cu LTE și dotări modeste....

Cel mai nou smartphone al celor de la BLU Products e un produs inedit, prin faptul că în zona frontală aduce ușor cu un HTC, iar în spate el pare a fi un Lumia colorat. Acest nou venit poartă numele de Studio 5.0 și vine cu LTE și dotări modeste.

BLU Studio 5.0 integrează un display de 5 inch și va avea prețul de 249 de dolari fără abonament. El va opera în rețeaua LTE a celor de la T-Mobile și va suporta o rezoluție de 960 x 540 pixeli. La interior se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 4 GB memorie internă, slot microSD și o baterie de 2000 mAh.

în spate se afla o cameră de 8 megapixeli, iar ca OS avem Android 4.4 KitKat. BLU Studio 5.0 va fi disponibil și prin Amazon, Walmart și Best Buy începând cu luna mai. BLU Products este printre puținele companii americane care produc telefoane în ziua de azi, când China pare a fi piața cea mai prolifica la acest capitol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×