Intex lansează smartphone-urile Cloud String v2.0 și Aqua Power HD 4G

Autor:  | Publicat în:  Intex 807 ori
<b>Intex lansează smartphone-urile Cloud String v2.0 și Aqua Power HD 4G</b>Pe piața din India debutează astăzi două noi smartphone-uri de buget, modele cunoscute sub numele de Intex Cloud String v2.0, respectiv Aqua Power HD 4G. Ambele produse de aici ne oferă conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, procesoare quad-core și sistemul de

Producătorul indian Intex aduce astăzi pe piață două noi smartphone-uri cu prețuri accesibile și design deloc rău, modelul numite String v2.0, respectiv Aqua Power HD 4G. Ambele dispozitive de aici ne oferă conectivitate 4G LTE, panouri de 5 inch cu rezoluție HD, dar și procesoare quad-core MediaTek.

Intex String v2.0

Cel mai accesibil este Intex String v2.0 - telefon cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core de.13 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Primum un slot pentru carduri microSD la bord, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț dual-tone, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli pentru fotografiile de tip selfie. Avem o baterie de 2200 mAh la interior, și prețul său este de doar 97 dolari. 

Intex Aqua Power HD 4G

În schimb, modelul Intex Aqua Power HD 4G vine cu un procesor quad-core MediaTek MT6952 de 1 GHz, cu un senzor foto principal OmniVision OV8858 de 8 megapixeli și cu unul frontal OV5670 de 5 megapixeli. Se păstrează și aici display-ul HD de 5 inch, chip-ul de 2 GB RAM și cei 16 GB de stocare + slot microSD. Acest smartphone beneficiază de o baterie de 3900 mAh și este comercializat la un preț de aproximativ 125 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×