Butoanele de power și volum ale lui LG G3 apar din nou Într-o fotografie scăpată pe web

787 ori
<b>Butoanele de power și volum ale lui LG G3 apar din nou Într-o fotografie scăpată pe web</b>După ce anterior am avut ocazia să aruncăm o privire asupra unei prime fotografii cu LG G3, iată că astăzi putem observa mai îndeaproape butoanele de volum, respectiv power ce vor fi poziționate pe partea din spate a device-ului. Această nouă...

După ce anterior am avut ocazia să aruncăm o privire asupra unei prime fotografii cu LG G3, iată că astăzi putem observa mai îndeaproape butoanele de volum, respectiv power ce vor fi poziționate pe partea din spate a device-ului. Această nouă fotografie și-a făcut apariția prin intermediul lui Evan Peters, celebrul zvonac din spatele contului de Twitter @evleaks.

Spre deosebire de butoanele întâlnite pe LG G2, cele de pe noul flagship vor avea un design relativ schimbat după cum se poate observa și în imaginea de mai sus. Totodată, observăm și faptul că lângă senzorul camerei foto își face apariția și o componentă misterioasă ce ar putea fi un senzor cardiac sau un bliț special.

Printre specificațiile deja cunoscute ale lui LG G3 se numără prezența unui display Quad HD cu rezoluție 2560x1440 pixeli. De asemenea, după cum am aflat în cursul zilei de astăzi, LG Electronics pregătește lansarea acestui nou flagship pe data de 27 mai în cadrul unui eveniment ce va avea loc simultan în 6 orașe.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×