Blu-ray playerul auto Panasonic, acum si cu dock iPod/iPhone

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.294 ori
<b>Blu-ray playerul auto Panasonic, acum si cu dock iPod/iPhone</b>Iata ca acum puteti sa renuntati la DVD playerul clasic din masina, optand pentru un model Blu-ray Panasonic, care va sosi cu dock integrat pentru iPod/iPhone si numeroase dotari de top. Playerul este de fapt un sistem media, cu 2 componente separate:...

Iata ca acum puteti sa renuntati la DVD playerul clasic din masina, optand pentru un model Blu-rayPanasonic, care va sosi cu dock integrat pentru iPod/iPhone si numeroase dotari de top.

Playerul este de fapt un sistem media, cu 2 componente separate: CN-HX900D, un terminal integrabil in bordul masinii si CY-BB1000D, playerul propriu-zis, caruia ii lipseste compatibilitatea BD-Live. CN-HX900D vine cu un display de 7 inchi, suporta Windows, poate fi montat in bordul masinii si suporta o rezolutie de 1280 x 720 pixeli.

Aceasta componenta a sistemului media integreaza si un GPS, un CD/DVD player, ofera suport Bluetooth, include un hard de 40 GB si dockul pentru iPod/iPhone mentionat mai sus. Aceste produse nu au primit inca o data de lansare oficiala, dar stim ca ele vor debuta in Japonia cat de curand.

[Via: Gadgetzone.ro]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×