1 miliard de aplicatii descarcate prin Apple App Store, iPhone isi mentine suprematia

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.626 ori
<b>1 miliard de aplicatii descarcate prin Apple App Store, iPhone isi mentine suprematia</b>Daca iPhone este si nu prea telefonul momentului, stim sigur ca Apple App Store domina clar orice serviciu rival care furnizeaza aplicatii pentru telefonul mobil, in acest caz pentru iPhone. Iata ca App Store a atins in sfarsit suma de 1 miliard de...

Daca iPhone este si nu prea telefonul momentului, stim sigur ca Apple App Store domina clar orice serviciu rival care furnizeaza aplicatii pentru telefonul mobil, in acest caz pentru iPhone. Iata ca App Store a atins in sfarsit suma de 1 miliard de downloaduri, existand si o promotie asociata cu numaratoarea inversa pana la 1 miliard.

Printre cele mai descarcate aplicatii platite pentru iPhone se numara jocul Crash Bandicoot produs de Vivendi Games Mobile, Bejeweled 2, al celor de la PopCap, iBeer, unul dintre cele mai celebre softuri de pe iPhone sau celebrul Tetris, in varianta celor de la Electronic Arts. La capitolul softuri gratuite, cele mai descarcate au fost aplicatia Facebook, Google Earth, Pandora Radio, Shazam sau jocul Pac-MAN Lite.

Revenind la promotia anterior mentionata, aceasta a fost activa intre data de 10 aprilie 2009 si momentul in care aplicatia cu numarul 1 miliard a fost descarcata. Castigatorul este fie cel care a descarcat aplicatia cu numarul 1 miliard, fie cel care a initiat un download imediat dupa achizitionarea aplicatiei cu numarul 999.999.999.

[Via: Apple.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×