BLUBOO D5 este o nouă clonă de Xiaomi Mi Mix 2 ce copiază destul de bine design-ul originalului

1.124 ori
<b>BLUBOO D5 este o nouă clonă de Xiaomi Mi Mix 2 ce copiază destul de bine design-ul originalului</b>Încă de la debutul lui Mi Mix, companiile chineze mai puțin cunoscute au început să cloneze design-ul propus de către Xiaomi și după cum era de așteptat povestea continuă la fel și în cazul modelului succesor Xiaomi Mi Mix 2 care are câteva

Ineditul smartphone Xiaomi Mi Mix impresiona pe deplin publicul și rivalii din lumea smartphone la momentul lansării și după cum era de așteptat, nu a durat mult și au apărut și clone ale sale, unele chiar bine realizate. Și în cazul modelului actual Xiaomi Mi Mix 2 se întâmplă la fel, terminal ce a fost de curând clonat cu succes de către chinezii de la BLUBOO și oferit pe piață sub denumirea de BLUBOO D5.

Ne este prezentată o primă randare a acestui handset și am putea spune la prima vedere că aceștia au reușit să vină cu un terminal tare interesant la nivel de design, având muchii înguste în jurul ecranului și o cameră selfie plasată în partea de jos. Nu putem totuși să nu ne legăm de faptul că firmele chineze oferă randări pentru produse care în realitate se prezintă complet diferit, astfel că ne putem aștepta la muchii mult mai generoase decât aici..

BLUBOO susține că prețul telefonului va fi de sub 100 dolari și că acesta vine echipat cu display Sharp de 5.5 inch cu rezoluție Full HD+, detalii cu adevărat interesante și cam greu de crezut pentru moment. Va avea jack audio 3.5 mm și 3 culori vor fi puse la dispoziția publicului: negru, albastru și roșu. Așteptăm alte informații curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×