Xiaomi Mi Mix 2 este comparat la nivel de dimensiuni cu primul Mi Mix; diagonala scade până la 6 inch

1.222 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2 este comparat la nivel de dimensiuni cu primul Mi Mix; diagonala scade până la 6 inch</b>Vedem astăzi o comparație la nivel de dimensiuni între smartphone-urile Xiaomi Mi Mix și Xiaomi Mi Mix 2, acesta din urmă fiind programat pentru un debut pe data de 11 septembrie. Cum diagonala scade de la 6.44 inch la 6 inch remarcăm faptul că

Înainte de apariția primelor teasere asociate lui Xiaomi Mi Mix 2 mi-am exprimat părerea cu privire la dorința de a vedea un smartphone ceva mai "compact", asta după ce vedeam prima generație Mi Mix prezentată în cadrul MWC 2017. Acesta era un mamut în adevăratul sens al cuvântului având o diagonală de 6.44 inch (raport 17:9) ce îl făcea greu de manevrat cu o singură mână. Succesorul său se schimbă radical la aceste aspecte totuși, lucru ce nu poate decât să ne bucure.

Xiaomi Mi Mix 2

Diferențele la capitolul dimensiuni ne sunt prezentate și în schița pe care o puteți remarca mai sus. Pe lângă reducerea diagonalei se oferă acum și un panou frontal cu muchii foarte înguste și cu o bărbie minimă în partea de jos, ultimele zvonuri sugerând faptul că va fi vorba despre un raport screen to body de peste 91%.

Xiaomi Mi Mix 2

Putem admira și acest ecran de care tot vorbim și asta prin intermediul unor randări foarte detaliate. E drept că nu vedem întregul panou frontal prezentat în cazul de față, dar avem o privire mai atentă asupra părții de sus și a celei de jos unde se află camera foto pentru captura selfie. Se remarcă și o mică curbură a acestui ecran și culorile vii afișate, semn că am putea primi un AMOLED de această dată.

Ca dotări vehiculate mai avem procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM, o cameră duală în partea din spate și 128 GB spațiu de stocare flash.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×