Camera selfie integrată în colțul ecranului pe Xiaomi Mi Mix 2s este confirmată de un clip video ajuns online

1.900 ori
<b>Camera selfie integrată în colțul ecranului pe Xiaomi Mi Mix 2s este confirmată de un clip video ajuns online</b>După cum ați aflat deja, pe data de 27 martie este programată și lansarea lui Xiaomi Mi Mix 2s, telefon care va aduce și extra schimbări pe lângă cele realizate la nivel hardware. Una dintre acestea este reamplasarea camerei selfie, senzor care

Nu doar Huawei are programat un eveniment de presă pe data de 27 martie, ci și Xiaomi - companie care va prezenta oficial smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 2s. Acesta va oferi pe lângă un upgrade însemnat la nivel hardware și câteva modificări estetice precum este reamplasarea camerei selfie. Dacă la generațiile anterioare Mi Mix acest senzor era plasat în bărbia de jos, acum camera va urca în colțul din dreapta sus al ecranului.

Acest detaliu a mai fost prezentat în unele randări anterioare, iar acum avem parte și de o confirmare prin intermediul unui clip video care pare cât se poate de real. În loc să opteze pentru un decupaj central în partea de sus a ecranului, cei de la Xiaomi vor include camera selfie în colțul din dreapta al ecranului după cum se vede și aici.

Deși la nivel estetic nu se prezintă tare bine, rolul acestei integrări este acela de a ocupa o porțiune cât mai mică din suprafața panoului frontal - obținându-se astfel un raport screen to body mai generos. Mutarea camerei este un lucru binevenit, asta pentru că atât la primul Mi Mix, cât și la Mi Mix 2 aceasta era poziționată în partea de jos și realizarea unui selfie fără a roti telefonul nu oferea un rezultat tocmai ideal.

Pe Mi Mix 2s îl așteptăm cu procesor Snapdragon 845, cameră duală în spate și cu 8 GB de RAM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×