BlueAnt lanseaza difuzoare stereo Bluetooh si spearkphone

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.190 ori
<b>BlueAnt lanseaza difuzoare stereo Bluetooh si spearkphone</b>Cei de la BlueAnt considera CES drept locul ideal pentru a expune noile produse ale companiei, lucru cu care suntem intru totul de acord, de vreme ce majoritatea companiilor isi prezinta planurile de viitor in cadrul showurilor tech similare. Accesoriul...

Cei de la BlueAnt considera CES drept locul ideal pentru a expune noile produse ale companiei, lucru cu care suntem intru totul de acord, de vreme ce majoritatea companiilor isi prezinta planurile de viitor in cadrul showurilor tech similare.

Accesoriul din imaginea de mai sus este BlueAnt SuperTooth 3, un speakerphone care va poposi pe biroul dumneavoastra sau in masina dumneavoastra. Produsul celor de la BlueAnt suporta pairing cu pana la 8 handseturi, dar si pana la 15 ore de convorbiri, plus o tehnologie de anulare a zgomotelor de fond si ecoului. Astfel sunt estompate  zgomotele strazii, in cazul in care folositi terminalul in masina.

Un alt accesoriu anuntat pentru CES 2008 sunt difuzoarele M1 Bluetooth Stereo care functioneaza perfect in tandem cu telefonul dumneavoastra cu suport Bluetooth. Cei de la BlueAnt au fost destul de darnici incat sa includa si un jack de 3.5mm in pachet, pentru a-si face accesoriul compatibil cu orice player media. Difuzoarele functioneaza pe baza unei baterii reincarabile, care asigura pana la 10 ore de playback muzical.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×