CES 2008: Bloggerii au privilegii mai mari decat jurnalistii in cadrul CES 2008

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 632 ori
<b>CES 2008: Bloggerii au privilegii mai mari decat jurnalistii in cadrul CES 2008</b>Iata noi informatii din seria razboaielor presa versus bloggeri, pornite de catre CES. Se pare ca bloggerii primesc un tratament special, avand chiar mai multe privilegii decat reprezentantii presei. In imaginea de mai sus puteti vedea o camera speciala...

Iata noi informatii din seria razboaielor presa versus bloggeri, pornite de catre CES. Se pare ca bloggerii primesc un tratament special, avand chiar mai multe privilegii decat reprezentantii presei.

In imaginea de mai sus puteti vedea o camera speciala pusa la dispozitia bloggerilor si jurnalistilor in Las Vegas, in cadrul showului CES 2008. Aceasta incapere este destinata acelor persoane care doresc sa isi scrie articolele sau blogurile si sa le posteze online. Atat reprezentantii presei, cat si bloggerii au acces in aceasta camera. Este un spatiu de mari dimensiuni, destul de dezolant, plin de mese rotunde si cabluri Ethernet.

Apoi, vine randul bloggerilor sa beneficieze de o camera separata, "Bloggers Lounge", in care nu au acces jurnalistii si reprezentantii publicatiilor scrise. Evident, acest lucru da nastere la numeroase frustrari, exteriorizate de editorii marilor publicatii online, ca Gizmodo sau Engadgets. A devenit oare bloggerul mai stimat decat "batranul" jurnalist?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×