Philips lanseaza telefonul 692, dotat cu touchscreen

1.492 ori
<b>Philips lanseaza telefonul 692, dotat cu touchscreen</b>Philips a lansat terminalul slider 692 fara prea multa publicitate, si cu o identitate mai slaba decat a modelului 9@9k, iar aruncand o privire asupra specificatiilor sale, putem intelege de ce. Suportand conectivitate dual-band GSM, acest nou handset...

Philips a lansat terminalul slider 692 fara prea multa publicitate, si cu o identitate mai slaba decat a modelului 9@9k, iar aruncand o privire asupra specificatiilor sale, putem intelege de ce.

Suportand conectivitate dual-band GSM, acest nou handset Philips include un display de tip touchscreen, Bluetooth, 11 MB de memorie interna plus posibilitatea de a o mari pe aceasta cu ajutorul sloturilor microSD. De asemenea, telefonul 692 include o camera de 1.3 megapixeli, dar se pare ca deocamdata acest model va fi lansat doar in Asia, probabil la un pret potrivit pentru specificatiile sale tehnice.

De mentionat este faptul ca handsetul va masura doar 104 x 48 x 14.9mm si va cantari 102 grame. Printre specificatiile sale se numara si suportul pentru jocuri Java, dar si o tehnologie de recunoastere a scrisului de mana, in limba chineza si engleza. Functiile utile includ si un calendar destinat femeilor, o aplicatie care controleaza greutatea utilizatorului, dictionare in engleza si chineza si un convertor de unitati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×