Bluesmart este un troller inteligent ce poate fi controlat prin intermediul unui smartphone

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 836 ori
<b>Bluesmart este un troller inteligent ce poate fi controlat prin intermediul unui smartphone</b>Dacă tehnologia a ajuns anul acesta și pe ceasuri, atunci de ce să nu fie integrată și pe produse obișnuite ca și un troller. La acest lucru s-au gândit și cei de la Bluesmart, companie care de curând a dat startul unui proiect pe Indiegogo,...

Dacă tehnologia a ajuns anul acesta și pe ceasuri, atunci de ce să nu fie integrată și pe produse obișnuite ca și un troller. La acest lucru s-au gândit și cei de la Bluesmart, companie care de curând a dat startul unui proiect pe Indiegogo, platformă de unde acest bagaj inteligent poate fi achiziționat la pre-comandă.

Bluesmart oferă o serie de funcții utile printre care regăsim posibilitatea de a bloca/permite accesul la conținut prin intermediul unei aplicații companion, cât și primirea de notificări pe telefon în cazul în care trollerul este deschis. De asemenea, aplicația Bluesmart ne va afișa și greutatea bagajului, lucru ce este util pentru acele cazuri în care este impusă o limită a greutății.

Bluesmart este un troller inteligent ce poate fi controlat prin intermediul unui smartphone

Primim și funcții de localizare a bagajului, dar și o baterie integrată ce asigură încărcarea de aproximativ 6 ori a smartphone-ului. Deși la momentul debutului pe platforma Indiegogo, suma necesară pentru finanțarea proiectului era de doar 50.000$, astăzi suma totală strânsă din partea fanilor trece de 1.365.000$. Prețul valizei Bluesmart este de 280$, urmând ca livrarea să fie realizată în august 2015.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×