Noi capturi din Windows 10 scot la iveală un meniu de setări actualizat și asistentul virtual Cortana pentru desktop

1.245 ori
<b>Noi capturi din Windows 10 scot la iveală un meniu de setări actualizat și asistentul virtual Cortana pentru desktop</b>Așa cum am aflat ieri, Microsoft se pregătește pentru dezvăluirea versiunii finale Windows 10 pe data de 21 ianuarie 2015, zi în care vom lua parte și la debutul unor prime terminale mobile ce vor sosi cu acest OS. De curând, o serie de capturi de...

Așa cum am aflat ieri, Microsoft se pregătește pentru dezvăluirea versiunii finale Windows 10 pe data de 21 ianuarie 2015, zi în care vom lua parte și la debutul unor prime terminale mobile ce vor sosi cu acest OS. De curând, o serie de capturi de ecran din Windows 10 ne-au dezvăluit câteva dintre funcțiile ce vor ajunge pe varianta desktop finală.

Printre acestea regăsim un meniu de setări redesenat ce aduce un look mai modern, cât și un mod fullscreen, elemente prin care cei de la Microsoft doresc încet-încet renunțarea la Control Panel, locația în care regăsim toate aceste setări utile.

Noi capturi din Windows 10 scot la iveală un meniu de setări actualizat și asistentul virtual Cortana pentru desktop

De asemenea, Windows 10 va aduce printre altele și asistentul virtual Cortana, același regăsit pe platforma mobilă Windows Phone 8.1. Deși este într-o variantă beta, putem observa cum Cortana răspunde unor task-uri destule de simple ca și apelarea unui contact pe Skype, sau verificarea evenimentelor din calendar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×