Bluetooth 3.0 lansat in vara lui 2009

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.502 ori
<b>Bluetooth 3.0 lansat in vara lui 2009</b>Site-urile de specialitate mentionau in urma cu o saptamana faptul ca standardul de conectivitate Bluetooth 2.2 isi va face aparitia in vara anului 2009. Ei bine, iata ca specialistii s-au inselat si noua varianta a tehnologiei wireless cu raza scurta de...

Site-urile de specialitate mentionau in urma cu o saptamana faptul ca standardul de conectivitate Bluetooth 2.2 isi va face aparitia in vara anului 2009. Ei bine, iata ca specialistii s-au inselat si noua varianta a tehnologiei wireless cu raza scurta de actiune va fi probabil cea 3.0.

Cel putin asa afirma Mike Foley, director al Bluetooth Special Interest Group, care a tinut sa precizeze ca o a lansare a lui Bluetooth 3.0 este mai probabila decat cea a versiunii 2.2. Pe langa viteza ridicata a conexiunii, update-ul tehnologiei Bluetooth va oferi si un timp de conectare mai scazut.

O astfel de caracteristica va fi esentiala pentru conexiunile folosite de telefoanele mobile, iar bossul Bluetooth SIG a tinut sa precizeze si ca firma sa pregateste versiuni cu un consum scazut ale acestei tehnologii. Urmatoarele evenimente care ar putea coincide cu o lansare a tehnologiei vor fi organizate in datele de 9 ianuarie, 2 februarie, 8 iunie si 5 octombrie de catre parintele tehnologiei Bluetooth.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×