Telefonul ceas mecanic Mobiado Professional 105GMT Gold este poleit cu aur

2.717 ori
<b>Telefonul ceas mecanic Mobiado Professional 105GMT Gold este poleit cu aur</b>Telefoanele de lux nu au incetat sa apara odata cu debutul crizei financiare, iar numele Mobiado este asociat cu astfel de produse, lansarile companiei nelipsind in ultimele saptamani. Cel mai nou produs al acestora este Mobiado Professional 105GMT Gold,...

Telefoanele de lux nu au incetat sa apara odata cu debutul crizei financiare, iar numele Mobiado este asociat cu astfel de produse, lansarile companiei nelipsind in ultimele saptamani. Cel mai nou produs al acestora este Mobiado Professional 105GMT Gold, un terminal care combina luxul unui telefon mobil cu stilul unui ceas mecanic.

Handsetul este fabricat dintr-o bucata de cristal de safir si abanos, dar si din aur de 24 de carate. 105GMT Gold incorporeaza mecanismele unui ceas Discovery si foloseste un sistem de absorbire a socurilor, care il protejeaza impotriva pagubelor. Specificatiile acestui telefon sunt rezonabile, dar nu pentru ele veti achizitiona handsetul, ci pentru luxul sau.

Cea mai noua creatie Mobiado soseste cu un display TFT de 2 inchi, cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, email, browser web, conectivitate quad band GSM/GPRS/EDGE si dual band WCDMA. Telefonul dispune si de un player audio si unul video, suport Bluetooth 1.2 cu EDR, port micro USB, memorie interna de 1 GB si o camera de 2 megapixeli cu inregistrare video.

Sursa: Gsmdome.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×