Telefonul chinezesc Barbie nu este doar o clona

Autor:  | Publicat în:  Design projects 4.944 ori
<b>Telefonul chinezesc Barbie nu este doar o clona</b>Ei bine da, telefonul din imagine este o clona a MP3 playerului Mattel Barbie B2, dar una care este chiar mai reusita decat produsul original. Asa-numitul handset Barbie P520 este un telefon cu clapeta ce nu are nimic de-a face cu Mattel, cel putin nimic...

Ei bine da, telefonul din imagine este o clona a MP3 playerului Mattel Barbie B2, dar una care este chiar mai reusita decat produsul original.

Asa-numitul handset Barbie P520 este un telefon cu clapeta ce nu are nimic de-a face cu Mattel, cel putin nimic oficial. Designerii chinezi au imprumutat doar designul produsului initial pentru a crea acest telefon. Lista de specificatii a lui P520 este destul de rezonabila, incluzand o camera de 1.3 megapixeli, display touchscreen si 2 locasuri pentru cartele SIM.

In plus, telefonul Barbie vine cu un media player, Bluetooth si slot pentru carduri de memorie, cel mai probabil microSD. Atractiv este si pretul sau de 113 dolari, cu doar 30 de dolari mai mult decat MP3 playerul Mattel. Ramane de vazut cum va reactiona creatorul playerului original atunci cand telefonul va inregistra un succes mai mare decat acesta.

Sursa: Intomobile

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×