Boris Johnson, prim-ministrul britanic, a fost surprins făcând selfie cu un telefon Huawei P20 Pro

1.200 ori
<b>Boris Johnson, prim-ministrul britanic, a fost surprins făcând selfie cu un telefon Huawei P20 Pro</b>Se pare că "Donald Trump-ul Marii Britanii", adică Boris Johnson este ceva mai prietenos cu Huawei decât varianta sa americană. Prim-ministrul britanic a fost surprins cu un Huawei P20 Pro în mâna la un talk show

Se pare că "Donald Trump-ul Marii Britanii", adică Boris Johnson este ceva mai prietenos cu Huawei decât varianta sa americană. Prim-ministrul britanic a fost surprins cu un Huawei P20 Pro în mâna la un talk show, ba chiar a făcut şi un selfie cu telefonul. Avem detalii mai jos.

Invitat la o emisiune televizată, oficialul britanic a pozat cu cele două gazde folosind un telefon Huawei P20 Pro pe nuanţa Twilight. Asta deşi Johnson declarase la cel mai recent summit NATO că Marea Britanie ar putea să ia exemplul partenerilor săi din NATO şi să restricţioneze accesul produselor Huawei la reţelele sale 5G. Au trecut doar 24 de ore între declarația anti Huawei şi apariţia prim ministrului cu telefonul în mână.

Selfie

Din câte știm, multe state recomandă ca la nivel administrativ şi guvernamental să nu fie permisă utilizarea de telefoane Huawei. Nu știm dacă era telefonul lui Boris sau al unuia dintre prezentatorii de la talk show. Trebuie spus şi că Marea Britanie a ezitat să sară imediat la decizii radicale legate de Huawei, permiţându-le operatorilor locali să folosească echipamente ale chinezilor şi după începutul scandalului cu lista neagră din SUA.

Autoritățile britanice au promis că vor da totuşi un verdict după alegerile de pe 12 decembrie. Marea Britanie, Noua Zeelandă, Australia, SUA şi Canada fac parte dintr-o aşa zisă organizaţie „Five Eyes”, care împarte informaţii legate de securitate şi ameninţări şi până acum doar Canada şi Marea Britanie nu au interzis parteneriatul cu Huawei la nivel de operatori şi proiecte 5G. Semnalele mixte ale lui Boris mă fac să cred că nici nu se va întâmpla asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×