BPhone, un telefon cu functii si look de netbook

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.663 ori
<b>BPhone, un telefon cu functii si look de netbook</b>Daca sunteti in cautarea unui telefon cu functii mai avansate decat un smartphone, sau a unui netbook care sa poata efectua si apeluri telefonice, atunci BPhone este solutia. Acest ciudat hibrid din imaginea de mai jos combina functiile unui telefon mobil...

Daca sunteti in cautarea unui telefon cu functii mai avansate decat un smartphone, sau a unui netbook care sa poata efectua si apeluri telefonice, atunci BPhone este solutia. Acest ciudat hibrid din imaginea de mai jos combina functiile unui telefon mobil cu cele ale unui netbook.

Din pacate nu avem prea multe detalii despre specificatiile acestui terminal, in afara faptului ca el incorporeaza un display touchscreen cu diagonala de 5 inchi, iar antena pe care o vedeti in imagine este folosita pentru receptionarea posturilor TV analog. E foarte probabil ca acest handset sa ruleze Android OS, dar ne-am multumit cu Chrome OS si daca specificatiile o permit si cu Windows 7.

Tastatura QWERTY a terminalului pare foarte user-friendly, iar ecranul rotativ este ideal pentru orice unghi de vizualizare dorit. Ramane de vazut daca si pretul gadgetului este pe masura specificatiilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×