LG Sphere, un telefon concept cu o interfata 3D

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.629 ori
<b>LG Sphere, un telefon concept cu o interfata 3D</b>Iata ca incepem anul nu cu anuntul oficial al unui telefon nou LG, ci cu un concept destul de promitator creat de catre designerul italian Federico Weber, cu aportul celor de la LG Electronics, Gino Finizio Design Management si Academia Domus. Telefonul...

Iata ca incepem anul nu cu anuntul oficial al unui telefon nou LG, ci cu un concept destul de promitator creat de catre designerul italian Federico Weber, cu aportul celor de la LG Electronics, Gino Finizio Design Management si Academia Domus. Telefonul poarta numele de LG Sphere si este bazat pe o interfata 3D.

Sphere masoara 100 mm in lungime si 65 mm in latime, el incorporand 3 butoane laterale care servesc pentru interactiunea imediata. Ecranul handsetului este unul touch, iar tastatura sa este virtuala si afisata in format 3D ca si restul functiilor terminalului. Handsetul integreaza GPS si Bluetooth si foloseste un sistem navigational 3D destul de interesant, care va face localizarea oricarui utilizator sau punct de reper mai usoara.

Telefonul concept se adapteaza la starea de spirit sau locul in care se afla utilizatorul sau, schimbandu-si culoarea ecranului sau setarile, pentru a se integra in mediul inconjurator. Dupa cum puteti observa si in clipul de mai jos, acest terminal foloseste o interfata in forma de semi-sfera si un display convex, pentru efecte 3D mai convingatoare.

LG Sphere

LG Sphere

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×