BQ Aquaris E4.5, unul dintre primele telefoane ce rulează Ubuntu Touch primește un review detaliat

923 ori
<b>BQ Aquaris E4.5, unul dintre primele telefoane ce rulează Ubuntu Touch primește un review detaliat</b>Printre sistemele de operare mobile ce &icirc;ncearcă să-și găsească un loc pe piață se numără și Ubuntu Touch, OS bazat pe simplitate și pe interacțiune prin gesturi de swipe. După experiența hands-on de la MWC cu Meizu MX4 &icirc;n...

Printre sistemele de operare mobile ce încearcă să-și găsească un loc pe piață se numără și Ubuntu Touch, OS bazat pe simplitate și pe interacțiune prin gesturi de swipe. După experiența hands-on de la MWC cu Meizu MX4 în varianta Ubuntu, astăzi vedem și un alt smartphone ceva mai accesibil cu acest OS la bord.

Este vorba despre B1 Aquaris E4.5, smartphone ce se comercializează doar pe piața europeană la un preț de 169 euro + taxe. Telefonul în cauză a ajuns și în mâinile lui Erica Griffin, blogger ce poate fi numit una dintre cele mai pricepute femei atunci când vine vorba de recenziile detaliate pe care le face telefoanelor.

BQ Aquaris E4.5

În clipul de mai jos puteți vedea atât partea de unboxing pentru Aquaris E4.5, cât și un review al telefonului ce acoperă în mare experiența software din Ubuntu Touch. Erica declară că pentru moment acest smartphone este doar unul destinat mai degrabă dezvoltatorilor și pasionaților, hardware-ul său fiind unul destul de slab.

Din punct de vedere tehnic, BQ Aquaris E4.5 oferă un display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț dual și un senzor frontal de 5 megapixeli.

imagini via - Michał Prędotka

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×