Samsung Galaxy E7 Dual-SIM disponibil la QuickMobile; phablet cu procesor 64-bit și 2 GB RAM

1.063 ori
<b>Samsung Galaxy E7 Dual-SIM disponibil la QuickMobile; phablet cu procesor 64-bit și 2 GB RAM</b>Printre smartphone-urile văzute la MWC 2015 s-a numărat și Galaxy E7, model mid-range ce sosește pe piață ca un soi de phablet de buget, ceva similar lui HTC Desire 815. Carcasa acestuia este realizată din policarbonat, iar din c&acirc;te puteți...

Printre smartphone-urile văzute la MWC 2015 s-a numărat și Galaxy E7, model mid-range ce sosește pe piață ca un soi de phablet de buget, ceva similar lui HTC Desire 815. Carcasa acestuia este realizată din policarbonat, iar din câte puteți vedea mai jos design-ul său este o combinație între gama Galaxy S și Galaxy Note.

Astăzi remarcăm că acest model sosește și în România prin intermediul celor de la QuickMobile.ro, retailer ce afișează un preț de 1.499 lei pentru varianta dual-SIM disponibilă pe alb sau albastru.

Samsung Galaxy E7 Dual-SIM disponibil la QuickMobile

Pentru această sumă vom primi un terminal cu display HD de 5.5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64-bit, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră selfie de 5 megapixeli. Ni se oferă un senzor principal de 13 megapixeli cu bliț LED, o baterie de 2.950 mAh și promisiunea pentru un update la Android Lollipop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×