Orange dezvăluie planurile privind zona TV pentru următorii 5 ani

699 ori
<b>Orange dezvăluie planurile privind zona TV pentru următorii 5 ani</b>La sf&acirc;rșitul săptăm&acirc;nii trecute, CEO-ul Orange, Stephane Richard a dezvăluit planurile operatorului pentru următorii 5 ani &icirc;n ceea ce privește zona TV, anunț făcut &icirc;n cadrul unei inițiative numite...

La sfârșitul săptămânii trecute, CEO-ul Orange, Stephane Richard a dezvăluit planurile operatorului pentru următorii 5 ani în ceea ce privește zona TV, anunț făcut în cadrul unei inițiative numite “Essential2020”. Descoperim că în Franța, Orange va lansa un nou Livebox în 2016, tv-box ce va rula un software proprietar.

Datorită faptului că Orange a câștigat destul de mulți clienți în România, ne-am putea aștepta ca mișcările operatorului francez să fie aplicate și la noi în tară printr-o metodă similară. Se dorește totodată și aducerea de conținut 4K pe televizoarele clienților în ciuda procentului mic de televizoare 4K prezente în acest moment.

După cum știți, la MWC cei de la Orange au prezentat un TV Stick ce este comercializat de către operator la noi în țară. Acesta este practic un rival pentru Chromecast ce ne permite streaming-ul de materiale multimedia de pe smartphone pe marele ecran. Orange plănuiește ca până la final de 2016 să ajungă în 10 milioane de gospodării la nivel global.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×