Brandul Nexus ar putea dispărea În 2015, fiind Înlocuit de Play Edition (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Google 752 ori
<b>Brandul Nexus ar putea dispărea În 2015, fiind Înlocuit de Play Edition (Zvon)</b>Reputatul blogger rus Eldar Murtazin a postat un tweet cu privire la viitorul seriei de terminale Nexus de la Google și partenerii săi. Se pare că în 2015 brandul Nexus va dispărea, locul său fiind luat de terminalele Play Edition. &nbsp; în ultima...

Reputatul blogger rus Eldar Murtazin a postat un tweet cu privire la viitorul seriei de terminale Nexus de la Google și partenerii săi. Se pare că în 2015 brandul Nexus va dispărea, locul său fiind luat de terminalele Play Edition.

în ultima vreme au apărut destul de multe modele Google Edition, fie că e vorba de tablete sau telefoane mobile, cele mai recente exemple fiind Xperia Z Ultra și LG G Pad 8.3. Ar fi păcat să pierdem acest brand cu care ne-am obișnuit deja de ani buni, deși unele dintre modelele seriei nu au fost atât de apreciate de public și au avut și probleme cu distribuția.

Vina a fost a celor de la Google, care au ales pentru unele produse Nexus distribuirea prin canale proprii. Evident, totul este la nivel de zvon deocamdată dar cunosc câțiva pasionați de Android care vor deplânge aceasta rebranduire sau eliminare a seriei de produse. Voi ce părere aveți despre această strategie? Ce-i drept, ea ar putea insemna ca vom primi si mai multe modele Google Edition, ceea ce nu e neaparat rau.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×