Samsung Ativ SE apare Într-o nouă fotografie; de această dată Într-o altă nuanță de culoare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.085 ori
<b>Samsung Ativ SE apare Într-o nouă fotografie; de această dată Într-o altă nuanță de culoare</b>Din câte știm, cei de la Verizon se pregătesc pentru lansarea unui nou smartphone Windows Phone 8.1, și anume Samsung Ativ SE, device pe care l-am mai văzut într-un leak anterior chiar săptămâna trecută. &nbsp; Noul Samsung ATIV SE va fi un...

Din câte știm, cei de la Verizon se pregătesc pentru lansarea unui nou smartphone Windows Phone 8.1, și anume Samsung Ativ SE, device pe care l-am mai văzut într-un leak anterior chiar săptămâna trecută.

Noul Samsung ATIV SE va fi un terminal ce va sosi exclusiv la operatorul american Verizon, acesta venind la pachet cu un display Full HD de 5 inch, un procesor Snapdragon 400 sau un Snapdragon 800, o cameră foto de 13 megapixeli, 2 GB de RAM și 16 GB de stocare.

Samsung Ativ SE

De asemenea, după cum se poate observa în imaginea de mai sus, acest terminal va sosi în 2 variante de culoare. Se așteaptă ca debutul lui Samsung ATIV SE să aibă loc luna viitoare, după ce Microsoft va prezenta oficial noul sistem de operare Windows Phone 8.1 în cadrul conferinței Microsoft Build.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×