Samsung Galaxy Note acum și pe roz, pentru domnișoarele care doresc un stylus și un ecran mare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.212 ori
<b>Samsung Galaxy Note acum și pe roz, pentru domnișoarele care doresc un stylus și un ecran mare</b>Smartabletul Samsung Galaxy Note a făcut furori în ultimele luni, atingând vânzări de peste 5 milioane de unități la finalul lunii trecute. Ei bine acum iată terminalul în varianta de culoare roz sosind în Coreea de Sud deocamdată și probabil...

Smartabletul Samsung Galaxy Note a făcut furori în ultimele luni, atingând vânzări de peste 5 milioane de unități la finalul lunii trecute. Ei bine acum iată terminalul în varianta de culoare roz sosind în Coreea de Sud deocamdată și probabil în curând și în restul lumii.

Din păcate acest produs a fost doar prezentat și nu și oferit în magazine încă. Atât terminalul, care și stylusul S Pen sunt de culoare roz, sau mai bine zis o nuanță de fuchsia, cam ca și Samsung Galaxy S II, atunci când a fost lansat în această culoare feminină. Samsung își explică alegerea prin faptul că dorește să atragă publicul feminin, iar dacă îmi amintesc eu bine, în toamna trecută atunci când debuta Galaxy Note producătorul asiatic afirma încă din start că are în vedere în special doamnele și domnișoarele pentru acest produs.

și totuși, cum ar arăta o domnișoară fină cu un ditamai smartabletul la ureche, vorbind la el? Vă vine să credeți că acest produs este atât de popular și nici măcar nu a primit actualizarea la Android 4.0 ICS? Mă întreb la ce vânzări va mai ajunge smartabletul, pentru că la final de februarie el avea 2 milioane de unități vândute, apoi la final de martie 5 milioane. în acest ritm, terminalul cu CPU dual core Exynos, 32 GB memorie interna, camera de 8 MP și ecran de 5.3 inch va ajunge lejer la 10 milioane de unități până la final de an.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×