Samsung pregătește o conferință de presă pentru data de 5 ianuarie; iată ce am putea vedea la CES 2016

811 ori
<b>Samsung pregătește o conferință de presă pentru data de 5 ianuarie; iată ce am putea vedea la CES 2016</b>Chiar săptăm&acirc;na trecută cei de la Sony dezvăluiau faptul că evenimentul pregătit pentru CES 2016 va avea loc pe data de 5 ianuarie, o zi &icirc;n care așteptăm să vedem noi produse interesante, dar și un smartphone. Și Samsung va...

Chiar săptămâna trecută cei de la Sony dezvăluiau faptul că evenimentul pregătit pentru CES 2016 va avea loc pe data de 5 ianuarie, o zi în care așteptăm să vedem noi produse interesante, dar și un smartphone. Și Samsung va participa la CES 2016, cu o conferință pregătită pentru aceeași dată de 5.

Deși este greu de crezut, în cadrul acestei conferințe de presă ar putea fi dezvăluit smartphone-ul Samsung Galaxy S7, un nume ce ne-a tot stat pe buze în ultimele zile. Pe lângă zvonuri, am avut ocazia să aruncăm o privire asupra unor schițe randate ale telefonului, dar și afla dimensiunile sale.

În cazul în care debutul lui Galaxy S7 va fi păstrat pentru show-ul Mobile World Congress din februarie, atunci târgul CES ar putea fi locație în care să fie lansat Galaxy A9, un phablet metalic cu grosime redusă și specificații mid-range spre high-end.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×