Brikk anunță lansarea unor ediții de lux pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus; acestea aduc diamante și aur de 24K

2.687 ori
<b>Brikk anunță lansarea unor ediții de lux pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus; acestea aduc diamante și aur de 24K</b>După ce vă prezentam un iPhone 6 realizat din aur de 24K, acesta fiind creația unei companii de origine chineză, astăzi este momentul în care mai descoperim o astfel de ediție de lux pentru iPhone 6 dezvoltată de către producătorul american...

După ce vă prezentam un iPhone 6 realizat din aur de 24K, acesta fiind creația unei companii de origine chineză, astăzi este momentul în care mai descoperim o astfel de ediție de lux pentru iPhone 6 dezvoltată de către producătorul american Brikk. Acesta oferă telefonul atât în varianta de 4.7 inch, cât și în versiunea Plus cu display de 5.5 inch.

Astfel, această ediție numită Diamond Select va fi disponibilă în trei variante diferite care pe lângă diamantele de 12.8K integrate în rama telefonului vor sosi și cu o carcasă realizată din aur galben de 24K, aur roz de 24K sau platină 950. De asemenea, aceste telefoane vor sosi într-o cutie personalizată placată cu aur de 24K ce conține inserții de fibră de carbon și piele.

Brikk anunță lansarea unor ediții de lux pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus; acestea aduc diamante și aur de 24K

Din punct de vedere al prețului, aflăm că varianta standard iPhone 6 Diamond Select va costa 42.995$, în timp ce modelul iPhone 6 Plus va fi comercializat pentru suma de 56.995$. Odată cu achiziția vom primi un certificat de garanție pentru 1 an, cât și un certificat de autenticitate a diamantelor folosite.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×