Browserul mobil Skyfire 0.8 disponibil acum pe terminalele Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.231 ori
<b>Browserul mobil Skyfire 0.8 disponibil acum pe terminalele Windows Mobile</b>Skyfire, in versiunea 0.8 pentru terminalele Windows Mobile a iesit din faza de private beta si este disponibil pentru inregistrare gratuita. Noua versiune a acestui browser este mai rapida si mai usor de utilizat decat inainte. Calitatea video s-a...

Skyfire, in versiunea 0.8 pentru terminalele Windows Mobile a iesit din faza de private beta si este disponibil pentru inregistrare gratuita. Noua versiune a acestui browser este mai rapida si mai usor de utilizat decat inainte.

Calitatea video s-a imbunatatit si avem optiunea acum de a transforma Skyfire in browserul standard al smartphone-ului nostru. Printre modificarile aduse browserului se numara zoomingul, inputul textului in formulare (in-line), un timp mai scurt de startup si posibilitatea de a descarca tot soiul de continuturi pe telefon.

Versiunea 0.6 a lui Skyfire continua sa fie disponibila pentru smartphone-urile Nokia S60 in cadrul unui program de beta testing privat. Cei de la Mobileburn au testat noul browser pe un Samsung SGH-i617 BlackJack II care rula Windows Mobile 6.1 cu succes. Apoi a urmat testul pe un HTC Touch Diamond, cu al sau display touchscreen VGA, care nu s-a descurcat la fel de bine. Ecranul de login spre exemplu a fost afisat catre partea dreapta a ecranului. Problema a fost confirmata si pe un E-TEN V90, un alt terminal VGA.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×