Browserul mobil Skyfire 0.8 disponibil acum pe terminalele Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.144 ori
<b>Browserul mobil Skyfire 0.8 disponibil acum pe terminalele Windows Mobile</b>Skyfire, in versiunea 0.8 pentru terminalele Windows Mobile a iesit din faza de private beta si este disponibil pentru inregistrare gratuita. Noua versiune a acestui browser este mai rapida si mai usor de utilizat decat inainte. Calitatea video s-a...

Skyfire, in versiunea 0.8 pentru terminalele Windows Mobile a iesit din faza de private beta si este disponibil pentru inregistrare gratuita. Noua versiune a acestui browser este mai rapida si mai usor de utilizat decat inainte.

Calitatea video s-a imbunatatit si avem optiunea acum de a transforma Skyfire in browserul standard al smartphone-ului nostru. Printre modificarile aduse browserului se numara zoomingul, inputul textului in formulare (in-line), un timp mai scurt de startup si posibilitatea de a descarca tot soiul de continuturi pe telefon.

Versiunea 0.6 a lui Skyfire continua sa fie disponibila pentru smartphone-urile Nokia S60 in cadrul unui program de beta testing privat. Cei de la Mobileburn au testat noul browser pe un Samsung SGH-i617 BlackJack II care rula Windows Mobile 6.1 cu succes. Apoi a urmat testul pe un HTC Touch Diamond, cu al sau display touchscreen VGA, care nu s-a descurcat la fel de bine. Ecranul de login spre exemplu a fost afisat catre partea dreapta a ecranului. Problema a fost confirmata si pe un E-TEN V90, un alt terminal VGA.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×