Sony Ericsson lanseaza ceasurile Bluetooth MBW-200 pentru domnisoare

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.341 ori
<b>Sony Ericsson lanseaza ceasurile Bluetooth MBW-200 pentru domnisoare</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat ceasul MBW-200, versiunea feminina a ceasurilor sale Bluetooth MBW-150. Destinat domnisoarelor, ceasul Bluetooth MBW-200 este disponibil in 3 variante: Sparking Allure, Contemporary Elegance si Evening Classic. Versiunea...

Sony Ericsson tocmai a anuntat ceasul MBW-200, versiunea feminina a ceasurilor sale Bluetooth MBW-150. Destinat domnisoarelor, ceasul Bluetooth MBW-200 este disponibil in 3 variante: Sparking Allure, Contemporary Elegance si Evening Classic.

Versiunea Sparkling Allure soseste cu o margine de aur rosu si podoabe de cristal plus minutar si secundar aurit. Cureaua ceasului este fabricata din piele alba de crocodil si este de asemenea impodobita cu aur rosu. Varianta Contemporary Elegance soseste cu o fatada alba si o curea din otel inoxidabil, in vreme ce modelul Evening Classic soseste cu o curea din piele neagra si o fatada neagra.

Ceasurile Sony Ericsson MBW-200 folosesc un display OLED monocromatic si se conecteaza la telefonul mobil via Bluetooth. Acest nou produs SE poate afisa identitatea persoanei care va apeleaza, alertandu-va de asemenea in clipa in care primiti un SMS, email sau cand aveti setata o alarma tip calendar. De asemenea, MBW-200 include o serie de taste muzicale, care ii permit sa aiba rolul de telecomanda pentru telefonul dumneavoastra Walkman.

Sony Ericsson MBW-200 opereaza doar in tandem cu telefoanele SE, desi au fost dezvoltate deja aplicatii care permit sincronizarea ceasurilor cu smartphone-uri Windows Mobile sau Symbian. Ceasurile vor sosi catre finalul anului pe piata, la un pret neanuntat inca.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×