Apple dubleaza capacitatea de stocare pentru iPhone si iPod Touch

1.463 ori
<b>Apple dubleaza capacitatea de stocare pentru iPhone si iPod Touch</b>Apple tocmai a anuntat dublarea capacitatii de stocare a celebrului iPhone, dar si a playerului iPod Touch, pentru doar 100 de dolari in plus fata de pretul initial. Astfel vom vedea acum iPhone-uri de 16GB vandute la pretul de 499 dolari si iPod-uri...

Apple tocmai a anuntat dublarea capacitatii de stocare a celebrului iPhone, dar si a playerului iPod Touch, pentru doar 100 de dolari in plus fata de pretul initial. Astfel vom vedea acum iPhone-uri de 16GB vandute la pretul de 499 dolari si iPod-uri Touch de 32GB la acelasi pret.

Intre timp varianta de 8GB continua sa existe pe piata, la pretul de 399 de dolari, aceeasi suma fiind platita si pentru un iPod Touch de 16GB, in vreme ce modelul de 8GB al gamei de playere costa 299 dolari. Noile variante par neschimbate fata de predecesorii lor, totusi va va interesa sa aflati ca terminalele sunt disponibile cu noile softuri prezentate in cadrul Macworld, care ofera posibilitatea de a edita ecranul Home si de a triangula pozitia utilizatorului cu ajutorul aplicatiei Maps.

Intre timp, cele 2 terminale devin si mai promitatoare, daca luam in calcul mult-asteptata lansare a Software Development Kitului, promis developerilor pentru sfarsitul acestei luni. In vreme ce lansarea unui iPod Touch cu o capacitate de stocare mai mare creste varietatea produselor Apple si probabil si vanzarile playerului, ne-am fi asteptat ca varianta de 8GB a lui iPhone sa se ieftineasca odata cu lansarea modelului de 16GB. Analistii prezic totusi, o astfel de reducere, doar in clipa in care vom vedea pe piata un iPhone 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×