Google Video, o nouă aplicație pentru telefoanele Android (Video)

1.858 ori
<b>Google Video, o nouă aplicație pentru telefoanele Android (Video)</b>încă din luna mai, în cadrul Google I/O am aflat că gigantul motoarelor de căutare ar pregăti o aplicație proprie pentru închirierea și vizionarea de filme. Aceasta urma să rivalizeze cu Netflix și Blockbuster și iată că de câteva...

încă din luna mai, în cadrul Google I/O am aflat că gigantul motoarelor de căutare ar pregăti o aplicație proprie pentru închirierea și vizionarea de filme. Aceasta urma să rivalizeze cu Netflix și Blockbuster și iată că de câteva săptămâni nu am mai auzit nimic despre acest soft... până acum.

Aplicația și-a făcut apariția pentru puțin timp în Android Market, fiind retrasă rapid de Google. Totuși, câțiva utilizatori au fost destul de rapizi încât să descarce softul pe telefoane, deși se pare că acesta avea ceva probleme. Interfața lui Google Video amintește de cea a clientului YouTube de pe terminalele Android și pare destul de user-friendly, conform celor care au testat softul.

Există și un utilizator ce afirmă că a testat Google Video chiar pe o tabletă Acer Iconia A500, care rula Honeycomb 3.1 și se pare că aplicația rulează fără probleme pe acest device. Ei bine, în clipul de mai jos avem și un demo al acestei oferte de inchirieri video digitale pe un Samsung Nexus S:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×