Dezvoltă propria ta aplicație online pentru telefonul mobil, cu Majoobi

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.901 ori
<b>Dezvoltă propria ta aplicație online pentru telefonul mobil, cu Majoobi</b>Universul aplicațiilor este pe cale să sufere o schimbare importantă, iar dezvoltatorii vor privi probabil noul soft care permite crearea de aplicații în același mod cum au privit marii chitariști jocul Guitar Hero. Compania norvegiană Majoobi...

Universul aplicațiilor este pe cale să sufere o schimbare importantă, iar dezvoltatorii vor privi probabil noul soft care permite crearea de aplicații în același mod cum au privit marii chitariști jocul Guitar Hero. Compania norvegiană Majoobi este în spatele softului care permite unui utilizator fără cunoștiinte de programare să dezvolte propria aplicație.

Pe numele său Majoobi, unealta include un App Builder și Client Mobil, permițând aplicațiilor rezultate să ruleze practic pe orice terminal mobil și orice platformă software. Puteți descărca App Builder-ul chiar de pe site-ul Majoobi și după cum puteți vedea, softul are o interfață simplistă și user-friendly, care va atrage și cei mai neexperimentați utilizatori.

Experiența va fi una de tip "point and click", iar utilizatorii pot alege culoarea, stilul interfatei aplicației și conținuturile pe care să le includă. Va exista și o opțiune de live preview a felului în care va arăta aplicația pe iPhone spre exemplu. Produsul celor de la Majoobi se află în curs de dezvoltare de 3 ani și este bazat pe tehnologia HTML5.

Dezvoltă propria ta aplicație online pentru telefonul mobil, cu Majoobi

Odată ce veți finisa aplicația, veți putea alege între serviciul gratuit Majoobi sau cel cu plată. Primul vă va oferi 25.000 de vizualizări ale paginii pe lună și toate funcțiile lui App Builder, în vreme ce varianta cu plată (ce pornește de la 29.99 euro și ajunge la 89.99 euro pe lună) vă va oferi mai multe vizualizări, un domeniu customizat și suport online.

Dezvoltă propria ta aplicație online pentru telefonul mobil, cu Majoobi

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×