Camera detaşabilă DxO care a fost apreciată pe iPhone vine acum şi pe Android

1.434 ori
<b>Camera detaşabilă DxO care a fost apreciată pe iPhone vine acum şi pe Android</b>Dacă vă amintiți, în urmă cu ceva timp aflam și despre accesoriul de tip cameră detașabilă oferit pentru modelele iPhone de către firma DxO. Acest accesoriu se conecta via port Lightning la terminal și un lucru pe care toți utilizatorii l-au apreciat

În cazul în care nu aţi auzit de DxO, e vorba despre o companie specializată pe realizarea de ataşamente foto pentru smartphone-uri. Practic au creat o cameră externă pentru terminalele iOS şi acum vor să o aducă şi pe cele Android. DxO One a fost bine primit pe iPhone, acolo conectându-se via port Lightning.

DxO One

Noua versiune va avea conector USB Type-C, iar DxO a confirmat chiar la începutul săptămânii trecerea la Android. Camera va fi compatibilă cu orice telefon sau tableta cu port USB Type-C. Avem de-a face cu un accesoriu mare cam cât o cameră de acţiune, din acelea care se tot vând în China la preţ mic. Acest device are un senzor de 20.2 megapixeli, cu deschidere F/1.9 şi ştie şi captură RAW.

DxO One

Integrează un ecran touch pentru navigare şi meniuri şi cântăreşte 108 grame. Măsoară 26.25 mm în grosime, deci e un accesoriu destul de masiv de ataşat la un telefon modern şi subţire. Versiunea iOS costă 499 dolari, deci ne aşteptăm la un preţ similar. Mai multe informaţii şi un program "Early Access" vor fi oferite de pe 2 noiembrie.

Ce e impresionant e că primim un senzor de 1 inch aici şi toţi utilizatorii produsului de până acums-au declarat încântaţi de calitatea fotografiilor. Camera ar trebui să includă un slot microSD şi vine cu propria baterie, care îi asigură 200 de fotografii realizate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×