Camera digitala Nokia sau Nikon Phone?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.366 ori
<b>Camera digitala Nokia sau Nikon Phone?</b>Daca sunteti dezamagiti de fiecare data cand Sony Ericsson mai lanseaza un Cyber-shot sau Nokia un handset din seria N si doriti un cameraphone cu adevarat puternic poate ar trebui sa luati in calcul telefonul cu camera DSLR prezentat de Concept Phones,...

Daca sunteti dezamagiti de fiecare data cand Sony Ericsson mai lanseaza un Cyber-shot sau Nokia un handset din seria N si doriti un cameraphone cu adevarat puternic poate ar trebui sa luati in calcul telefonul cu camera DSLR prezentat de Concept Phones, Nokia 6639.

In ritmul in care evolueaza telefoanele cu camera in curand vom vedea camere cu telefoane pentru maniacii megapixelilor si abonatii la lentile cu zoom impresionant. Daca viitorul arata ca si conceptul de mai sus, fotografii amatori pasionati de telefoane performante vor avea dureri de brate din cauza obiectivelor. Neergonomic? Stim, dar cum ar fi ca marii producatori de camere digitale, gen Nikon sa ia in calcul si implementarea unor functii telefon?

Telefon Nikon

Imaginati-va ca ati cumpara un Nikon D700 al viitorului dotat cu touchscreen, care ar sosi cu un headset. Cu ajutorul interfatei touch veti suna pe oricine doriti in timp ce faceti poze, sau daca sunteti un fotoreporter veti putea transmite prin conexiune HSDPA pozele direct la redactie, scutind drumurile lungi. Trecand si mai departe, o camera Nikon cu functii de telefon a viitorului va transmite live de la un meci sau din fata judecatoriei via o conexiune 4G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×