Un nou brevet Samsung pare să indice prezenţa unei camere duale pe Galaxy S8

1.297 ori
<b>Un nou brevet Samsung pare să indice prezenţa unei camere duale pe Galaxy S8</b>Iată că un brevet proaspăt ajuns pe web ne dezvăluie astăzi informații despre viitorul flaghsip al sud-coreenilor de la Samsung, și anume Galaxy S8. În aplicația de brevet sunt incluse și schi

Au început să apară tot mai multe informaţii despre Galaxy S8 şi pe măsură ce Note 7 se tot scufundă în abis, începe să aibă sens graba spre următorul flagship. Azi spre exemplu am descoperit un brevet ce acoperă o posibilă cameră duală menită pentru viitorul model pilot Samsung.

Brevet Galaxy S8

Documentul provine din Coreea de Sud şi ar fi fost depus la autorităţile locale pe 13 septembrie. Brevetul menţionează o interfaţă a camerei cu control de zoom îmbunătăţit. Astfel, putem face zoom in şi out cu un singur deget de această dată, în loc de pinch to zoom sau utilizând butoanele de volum, cum am făcut în ultimii ani.

O teorie afirmă că această abordare ar avea originea în decizia Samsung de a folosi o cameră duală în spate, cu potenţialul pentru zoomul optic de 2X oferit şi de Apple pe iPhone 7 Plus. Cum am văzut la handsetul Apple, un setup de cameră duala oferă o capacitate de zoom mai bună decât o cameră singulară. Evident, privim cu precauţie brevetul, mai ales că multe astfel de documente ne-au trecut prin faţa ochilor, fără să se concretizeze în vreun produs clar. Samsung are deja o autofocalizare perfectă și mă întreb cum ar putea deveni mai bună pe viitor. 

Un S8 cu cameră duală pare totuşi inevitabil... Să vedem şi cine va furniza modulele foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×