Un trademark Samsung oferă indicii că Galaxy S8 va avea o cameră duală

1.373 ori
<b>Un trademark Samsung oferă indicii că Galaxy S8 va avea o cameră duală</b>Dacă acum două zile aflam că data de lansare a modelului Galaxy S8 rămâne neschimbată, fiind programat un eveniment pentru târgul Mobile World Congress 2017, iată că astăzi descoperim un trademark care indică faptul că într-adevăr vom primi o cameră

Ultimele zile ne-au adus o confirmare prematură a debutului lui Galaxy S8 spre finalul lunii februarie  a anului viitor şi azi avem noi informaţii despre acest flagship. E vorba despre o serie de trademark-uri legate de camera, care au apărut în Coreea de Sud.

Trademark Samsung

Ele fac referire la "LightUp Camera" şi "Light+ Camera", fiind descoperite de olandezii de la GalaxyClub.nl. Trademark-urile oficiale oferă indicii despre o cameră duală în spatele acestui handset şi mecanisme menite pentru a captura mai multă lumină în condiţii low light (atribut asociat in special unui senzor secundar). Faptul că Galaxy S8 va avea o cameră duală, eventual cu senzori de 12 şi 13 MP e discutat de câteva luni şi e complet posibil, având în vedere ascensiunea acestui trend.

Apple are un telefon cu cameră duală, până şi Xiaomi are 3 astfel de modele, Huawei îşi bazează seriile principale de produse pe această abordare şi lista poate continua. Samsung lipsea cumva din aceasta zona şi trebuie să le dea replică rivalilor locali de la LG, care au un G5 cu cameră duală şi probabil şi G6 tot cu acelaşi tip de setup.

E interesant că după un Galaxy S6 şi S7 ce au trebuit să răscumpere greşelile lui S5, acum Galaxy S8 e mai important ca oricând pentru a spăla imaginea pătată de Galaxy Note 7 pentru Samsung. Nu aş vrea să fiu în pielea inginerilor care au deadline-uri în aceste zile, finalizând modelul S8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×