Camera foto de pe LG G4 va fi compusă dintr-un sistem de 6 lentile ce captează cu până la 80% mai multă lumină

Autor:  | Publicat în:  LG 990 ori
<b>Camera foto de pe LG G4 va fi compusă dintr-un sistem de 6 lentile ce captează cu până la 80% mai multă lumină</b>După cum bine știți, &icirc;n mai puțin de două săptăm&acirc;ni, mai precis pe data de 28 aprilie, producătorul sud-coreean LG va dezvălui modelul flagship pe 2015 numit LG G4. Astăzi, după o serie de teasere și imagini scăpate pe web, aflăm...

După cum bine știți, în mai puțin de două săptămâni, mai precis pe data de 28 aprilie, producătorul sud-coreean LG va dezvălui modelul flagship pe 2015 numit LG G4. Astăzi, după o serie de teasere și imagini scăpate pe web, aflăm câteva detalii în plus despre camera de 16 megapixeli integrată la pachet.

Acest senzor beneficiază de o diafragmă de f/1.8 prin care se captează cu până la 80% mai multă lumină și astfel capturile în condiții low-light vor fi unele de top. Meritul pentru acest lucru se atribuie și lentilelor mai mari în comparație cu cele existente la ora actuală pe modelul LG G3.

Aflăm că senzorul LG Innotek dezvoltat in-house sosește cu un sistem de 6 lentile însoțit de un filtru de sticlă albastră de 0.1 mm care va preveni emisia razelor infra-roșu în lentile. Totodată, camera de pe LG G4 va dispune de stabilizare optică, laser pentru un autofocus mult mai rapid și precis, cât și un bliț dual-LED.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×