Camera lui OnePlus 7 Pro este detaliată; Primim zoom optic 3x și senzor principal de 48 mpx

1.219 ori
<b>Camera lui OnePlus 7 Pro este detaliată; Primim zoom optic 3x și senzor principal de 48 mpx</b>În așteptarea veștilor despre lansarea modelelor OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro care vor sosi mâine din partea CEO-ului Pete Lau iată că în online își fac apariția detalii despre camera triplă a variantei Pro. Informațiile vin din partea contului

În așteptarea veștilor despre lansarea modelelor OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro care vor sosi mâine din partea CEO-ului Pete Lau iată că în online își fac apariția detalii despre camera triplă a variantei Pro. Informațiile vin culme din partea contului de Twitter @Samsung_News și descoperim totodată faptul că modelul 5G pregătit de către compania chineză se va baza pe această variantă Pro.

OnePlus 7 Pro

Revenind la capitolul camere foto aflați că OnePlus 7 Pro va opta pentru o cameră foto triplă în spate care include un senzor principal de 48 megapixeli, unul secundar de 8 megapixeli (f/2.4) ce va oferi zoom optic 3x și un al treilea senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/2.2 și lentile ultra-wide la 117 grade.

Setup cameră foto OnePlus 7 Pro:

  • 48 mpx
  • 8 mpx (f2.4, zoom optic 3x)
  • 16 mpx (f/2.2, ultra wide, 117 grade)

Din câte se pare în acest an vom avea upgrade-uri serioase și la nivel de fotografiere pe flagship-ul cel nou OnePlus 7, echiparea maximă fiind rezervată variantei Pro. Nu ar fi exclus ca pe modelul de bază să vedem doar senzorul de 48 mpx cuplat cu cel secundar de 8 megapixeli pentru zoom 3x.

Din câte se vehiculează lansarea va avea loc pe data de 14 mai și așteptați-vă de pe acum la o majorare de prețuri! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×