OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro ar avea difuzoare stereo; Informația vine din partea unui oficial al companiei

821 ori
<b>OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro ar avea difuzoare stereo; Informația vine din partea unui oficial al companiei</b>La doar câteva ore distanță de la aflarea veștii că smartphone-ul OnePlus 7 Pro va opta pentru stocare ultra-rapidă UFS 3.0, iată că în online se mai fac dezvăluiri picante. Astfel descoperim chiar din partea unui oficial

La doar câteva ore distanță de la aflarea veștii că smartphone-ul OnePlus 7 Pro va opta pentru stocare ultra-rapidă UFS 3.0, iată că în online se mai fac dezvăluiri picante. Astfel descoperim chiar din partea unui oficial al companiei faptul că atât OnePlus 7, cât și OnePlus 7 Pro vor oferi la pachet difuzoare stereo într-un setup ce implică difuzorul de la bază + difuzorul din zona superioară ce are și rol de earpiece.

OnePlus

Am fi tentați să le numim primele smartphone-uri OnePlus ce beneficiază de difuzoare stereo, dar dacă vă amintiți și OnePlus One oferea o asemenea caracteristică, existând un mod prin care earpiece-ul prelua și rolul de difuzor audio și funcționa alături de cel standard din zona inferioară.

Se vorbește totodată și despre display-ul lui OnePlus 7 Pro care deja a primit cel mai mare calificativ din partea DisplayMate. Este vorba aici despre un panou produs de către Samsung Display și aflăm că motivul pentru care ecranul de față este mai bun decât cel de pe Galaxy S10, este acela că la momentul lansării lui S10 tehnologia folosită pentru ecranul lui OnePlus 7 Pro nu era disponibilă.

Din câte știm acest panou va oferi o rată de refresh de 90Hz și va integra și scanner-ul de amprente. Noua seria OnePlus 7 va debuta oficial pe data de 14 mai.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×