OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro primesc noi detalii cu privire la dimensiunile ecranelor şi dotări

1.198 ori
<b>OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro primesc noi detalii cu privire la dimensiunile ecranelor şi dotări</b>În ultima săptămână ne-a copleşit o avalanşă de informaţii despre OnePlus 7, viitorul flagship al celor de la OnePlus. Printre altele am aflat că acesta şi varianta sa OnePlus 7 Pro vor debuta pe 14 mai. Am văzut şi câteva presupuse

În ultima săptămână ne-a copleşit o avalanşă de informaţii despre OnePlus 7, viitorul flagship al celor de la OnePlus. Printre altele am aflat că acesta şi varianta sa OnePlus 7 Pro vor debuta pe 14 mai. Am văzut şi câteva presupuse fotografii şi am aflat dotări, dar azi ni se clarifică odată pentru totdeauna diferenţele de diagonală între variante.

Scăparea vine de la @OnLeaks, care face diferenţe clare între cele două variante. OnePlus 7 va veni cu un ecran de 6.4 inch, cu breton picătură şi va avea o cameră duală în spate, cu senzor principal de 48 MP. Asta în condiţiile în care OnePlus 7 Pro va aduce un ecran de 6.64 inch, fără pic de breton sau decupaj şi cu muchii curbate ale ecranului. Deducem că OnePlus 7 va avea un ecran plat, sau mai puţin rotunjit pe margini.

Revenind la varianta Pro, aceasta mai aduce şi o cameră triplă în spate, cu senzor de 48 MP principal. Celelalte două camere au obiectiv telephoto şi ultra wide. Periscopul de sus integreaza camera selfie. Va mai există şi un al treilea model, OnePlus 7 Pro 5G, dar nu avem detalii despre el, în afară de procesorul Snapdragon 855 şi modemul Snapdragon X50 pentru 5G.

Toate cele modele OnePlus 7 vor avea procesor Snapdragon 855, varianta de bază ar putea avea 8 sau 10 GB RAM şi cea Pro 12 GB RAM. Preţul de pornire ar fi de 599 euro de această dată. Pete Lau, CEO-ul companiei a promis o dezvăluire despre terminale mâine.  

Între timp Ishan Agarwal scrie că OnePlus 7 Pro va mai avea şi un ecran Super AMOLED de 90 Hz, cu rezoluţie Quad HD+, port USB 3.1 (Type-C probabil), baterie de 4000 mAh şi încărcare la 30W. Ar veni şi cu difuzoare stereo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×