OnePlus va anunţa detalii despre evenimentul de lansare OnePlus 7 pe 23 aprilie; Iată ce ştim

1.287 ori
<b>OnePlus va anunţa detalii despre evenimentul de lansare OnePlus 7 pe 23 aprilie; Iată ce ştim</b>Se pare că OnePlus a început să se înveţe cu teaserele cu iz occidental şi o ţine din teaser în teaser în ultima vreme. Evident pentru OnePlus 7 şi celelalte modele derivate... Azi aflăm de la CEO-ul Pete Lau că marţea viitoare

Se pare că OnePlus a început să se înveţe cu teaserele cu iz occidental şi o ţine din teaser în teaser în ultima vreme. Evident pentru OnePlus 7 şi celelalte modele derivate... Azi aflăm de la CEO-ul Pete Lau că marţea viitoare, pe 23 aprilie va fi anunţat evenimentul de lansare pentru OnePlus 7.

E drept că Pete Lau nu a menţionat că e vorba despre OnePlus 7, dar nu prea are ce alt produs să fie... asta dacă nu e gata acel televizor la care compania lucrează. Conform ultimelor scăpări şi confirmări, OnePlus 7, 7 Pro şi varianta 5G vor sosi pe 14 mai . Zvonurile afirmă că OnePlus 7 cel standard va avea un design similar cu OnePlus 6T, cu un breton picătură şi o cameră duală.

Va avea o cameră de 48 MP principală în cadrul modulului dual. Ar trebui să vină şi un OnePlus 7 Pro, cu un ecran de 6.64 inch fără breton, cameră pop up selfie şi o cameră triplă în spate cu senzor principal de 48 MP. A doua cameră este cea ultra wide şi avem şi o cameră telephoto. Al treilea OnePlus 7 este modelul 5G, o versiune derivată din OnePlus 7 Pro.

Am văzut presupuse fotografii reale cu OnePlus 7 Pro, în care se afişa cu ecran cu muchii curbate. Ar trebui să vedem procesoare Snapdragon 855 pe toate cele variante şi RAM pornind de la 6-8 GB şi până la 10-12 GB. Preţul de pornire ar putea fi în jur de 599 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×