OnePlus va anunţa detalii despre evenimentul de lansare OnePlus 7 pe 23 aprilie; Iată ce ştim

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.103 ori
<b>OnePlus va anunţa detalii despre evenimentul de lansare OnePlus 7 pe 23 aprilie; Iată ce ştim</b>Se pare că OnePlus a început să se înveţe cu teaserele cu iz occidental şi o ţine din teaser în teaser în ultima vreme. Evident pentru OnePlus 7 şi celelalte modele derivate... Azi aflăm de la CEO-ul Pete Lau că marţea viitoare

Se pare că OnePlus a început să se înveţe cu teaserele cu iz occidental şi o ţine din teaser în teaser în ultima vreme. Evident pentru OnePlus 7 şi celelalte modele derivate... Azi aflăm de la CEO-ul Pete Lau că marţea viitoare, pe 23 aprilie va fi anunţat evenimentul de lansare pentru OnePlus 7.

E drept că Pete Lau nu a menţionat că e vorba despre OnePlus 7, dar nu prea are ce alt produs să fie... asta dacă nu e gata acel televizor la care compania lucrează. Conform ultimelor scăpări şi confirmări, OnePlus 7, 7 Pro şi varianta 5G vor sosi pe 14 mai . Zvonurile afirmă că OnePlus 7 cel standard va avea un design similar cu OnePlus 6T, cu un breton picătură şi o cameră duală.

Va avea o cameră de 48 MP principală în cadrul modulului dual. Ar trebui să vină şi un OnePlus 7 Pro, cu un ecran de 6.64 inch fără breton, cameră pop up selfie şi o cameră triplă în spate cu senzor principal de 48 MP. A doua cameră este cea ultra wide şi avem şi o cameră telephoto. Al treilea OnePlus 7 este modelul 5G, o versiune derivată din OnePlus 7 Pro.

Am văzut presupuse fotografii reale cu OnePlus 7 Pro, în care se afişa cu ecran cu muchii curbate. Ar trebui să vedem procesoare Snapdragon 855 pe toate cele variante şi RAM pornind de la 6-8 GB şi până la 10-12 GB. Preţul de pornire ar putea fi în jur de 599 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×