Camera smart cu funcții de telefon LTE Panasonic LUMIX DMC-CM1 primește certificarea Bluetooth

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.405 ori
<b>Camera smart cu funcții de telefon LTE Panasonic LUMIX DMC-CM1 primește certificarea Bluetooth</b>Anunțată la Photokina luna trecută, camera smart Panasonic LUMIX DMC-CM1, care are și funcții de telefonie a primit astăzi certificarea Bluetooth. Acest produs vine cu LTE și Android 4.4 KitKat și reprezintă un rival foarte solid pentru Samsung...

Anunțată la Photokina luna trecută, camera smart Panasonic LUMIX DMC-CM1, care are și funcții de telefonie a primit astăzi certificarea Bluetooth. Acest produs vine cu LTE și Android 4.4 KitKat și reprezintă un rival foarte solid pentru Samsung Galaxy K Zoom.

Terminalul vine cu un senzor de 20 MP ce măsoară 1 inch, având astfel cel mai mare senzor inclus vreodată pe un smartphone. E foarte posibil ca aceasta să fie aceeași dotare de pe camerele high end compact Sony Cybershot RX100 III, ceea ce nu e puțin lucru. Handsetul măsoară peste 20 mm în grosime, iar fără obiectiv ajunge la doar 15 mm. CM1 capturează video 4K la 15 FPS și fotografiază RAW, iar handsetul vine și cu un display de 4.7 inch Full HD și procesor quad core Snapdragon 801.

LTE Panasonic LUMIX DMC-CM1 certificare Bluetooth

Se vehiculează un preț de aproximativ 1.160 de dolari pentru acest produs, care ar urma să ajungă în noiembrie pe piață. Senzorul sau CMOS de 20 MP vine cu deschidere F/2.8, lungime focală de 28 mm și ISO până la 25.600. în zona frontală avem o cameră de 1.1 MP, iar dotările includ și 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD cu suport pentru până la 128 GB și o baterie de 2600 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×