Controller-ul Bluetooth Oppo B002 primește certificare din partea FCC

Autor:  | Publicat în:  Oppo 992 ori
<b>Controller-ul Bluetooth Oppo B002 primește certificare din partea FCC</b>Prin intermediul unor surse din Taiwan, aflăm că de curând producătorul Oppo a primit certificare din partea agenției FCC pentru un nou device inteligent, mai precis pentru controller-ul Bluetooth Oppo B002. &nbsp; Prin intermediul unui astfel de...

Prin intermediul unor surse din Taiwan, aflăm că de curând producătorul Oppo a primit certificare din partea agenției FCC pentru un nou device inteligent, mai precis pentru controller-ul Bluetooth Oppo B002.

Prin intermediul unui astfel de device și a unei conexiuni Bluetooth vom putea controla diferite funcții ale player-ului audio, cum ar fi play, pauză, sau reglarea volumului, cât și folosirea acestuia pe post de declanșator pentru camera foto. De asemenea, Oppo Boo2 va fi util și pentru setarea camerei foto rotative de pe Oppo N3 ce va fi acționată electric.

Oppo B002

Din câte știm până în acest moment, Oppo N3 va beneficia de un senzor foto rotativ de 16 megapixeli ce va putea fi folosit atât ca senzor principal, cât și pe post de cameră frontală pentru captura de tip selfie sau pentru video-convorbiri.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×