LG Optimus G2 fotografiat din nou, are ecranul cu cele mai mici margini văzute vreodată

2.036 ori
<b>LG Optimus G2 fotografiat din nou, are ecranul cu cele mai mici margini văzute vreodată</b>LG pregătește un eveniment pentru 30 mai și unul dintre terminalele prezentate de sud-coreeni ar putea fi și noul Optimus G2, care a ajuns pe web sub formă de imagini. în prealabil aflasem că acest terminal va fi atât de subțire încât va fi...

LG pregătește un eveniment pentru 30 mai și unul dintre terminalele prezentate de sud-coreeni ar putea fi și noul Optimus G2, care a ajuns pe web sub formă de imagini. în prealabil aflasem că acest terminal va fi atât de subțire încât va fi nevoie ca butoanele sale de volum să fie plasate în spate.

Astăzi vedem o fotografie complet nouă, care ne indică prezența unui ecran edge to edge pe acest smartphone. și nu e vorba de un edge to edge că la Motorola Razr i, care era așa doar pe hârtie, ci de un display care nu lasa aproape deloc margini în jurul său. Ca de obicei @evleaks e în spatele acestei scăpări, deci avem încredere totală în autenticitatea imaginii.

Există zvonuri că acest model ar putea fi de fapt noul Nexus, produs tot de LG, dar un LG Optimus G2 sună mai plauzibil. Asta dacă LG nu a ales iar să lanseze telefoane gemene: LG Nexus 5 + LG Optimus G2, cum au fost LG Nexus 4 + LG Optimus G. Povestea noului Nexus se va clarifica miercuri, la Google I/O, iar G2 ne va surprinde pe toți pe 30 mai. Voi ce așteptări aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×