Campania Stock Busters pregătită de eMAG ne aduce reduceri la produsele preferate în perioada 26 - 27 aprilie

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 802 ori
<b>Campania Stock Busters pregătită de eMAG ne aduce reduceri la produsele preferate în perioada 26 - 27 aprilie</b>Timp de 2 zile cei de la eMAG.ro vor organiza o nouă campanie de reduceri intitulată Stock Busters. Acest program a debutat &icirc;ncă de ieri, iar astăzi ne mai răm&acirc;n doar c&acirc;teva ore pentru a ne decide cu privire la achiziția unui...

Timp de 2 zile cei de la eMAG.ro vor organiza o nouă campanie de reduceri intitulată Stock Busters. Acest program a debutat încă de ieri, iar astăzi ne mai rămân doar câteva ore pentru a ne decide cu privire la achiziția unui device la preț mai mic. Avem la dispoziție produse IT, telefoane mobile, gadget-uri, cât și tablete.

Un telefon ce a ajuns acum la un preț mai accesibil este și Allview X1 Soul, device cu display Full HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM și cameră foto principală de 13 megapixeli însoțită de bliț LED. Prețul său este acum de 849 lei, după o reducere de 20%.

Lenovo Vibe X2

Și Lenovo Vibe X2 are parte de o reducere consistentă, acest terminal cu design inedit fiind vândut acum cu 1.349 lei (preț vechi 1.949 lei). Pentru această sumă vom primi un device cu display FHD de 5 inch, procesor octa-core de 2 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră selfie de 5 megapixeli și baterie de 2.300 mAh.

Asus MeMo Pad 7 ME572C

Tableta MeMo Pad 7 ME572C se regăsește în lista de produse cu prețuri speciale, aceasta având parte de o reducere de 200 lei. La pachet vom primi un display IPS de 7 inch FHD, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și un procesor quad-core Intel Z3560 1.8 GHz. Prețul său actual este de 799 lei.

Mai multe telefoane, tablete sau accesorii puteți găsi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×