Campionul national la SMS a fost ales!

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.447 ori
<b>Campionul national la SMS a fost ales!</b>Sambata, 6 decembrie a avut loc finala Campionatului National de SMS, lansat de LG Electronics si Orange, in legatura cu care va informam intr- un articol anterior. Gaina George este noul campion, el castigand Marea Finala si premiul de 3000 de euro....

Sambata, 6 decembrie a avut loc finala Campionatului National de SMS, lansat de LG Electronics si Orange, in legatura cu care va informam intr- un articol anterior. Gaina George este noul campion, el castigand Marea Finala si premiul de 3000 de euro.

Finala s-a disputat la Orange Concept Store din Bucuresti, iar castigatorul este din Targu-Mures si are 21 de ani. Competitia de SMS-uri organizata pentru presa si bloggeri l-a avut drept castigator pe Sorin Rusi, autorul blogului www.sorin.rusi.ro. Revenind la marele castigator, Gaina George a scris SMS-ul victoriei in doar 66 secunde si 702137 ms, mesajul fiind: "Imi place sa merg in concedii in locuri exotice unde nu ai ajunge in mod normal, cum ar fi: Buenos Aires, Puket sau Africa de Sud."

Campionatul SMS si-a gasit castigatorul

Sorin Rusi a castigat competitia pentru presa si bloggeri cu mesajul "Presa este o forma de exprimare a libertatii de gandire care contribuie la formarea opiniei publice". In cadrul acestei competitii, pe locul 2 si 3 s-au clasat Laurentiu Matache (wall-street.ro), respectiv Andreea Dihel (acasa.ro), ambii primind telefoane LG KS360.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×