Campionul national la SMS a fost ales!

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.580 ori
<b>Campionul national la SMS a fost ales!</b>Sambata, 6 decembrie a avut loc finala Campionatului National de SMS, lansat de LG Electronics si Orange, in legatura cu care va informam intr- un articol anterior. Gaina George este noul campion, el castigand Marea Finala si premiul de 3000 de euro....

Sambata, 6 decembrie a avut loc finala Campionatului National de SMS, lansat de LG Electronics si Orange, in legatura cu care va informam intr- un articol anterior. Gaina George este noul campion, el castigand Marea Finala si premiul de 3000 de euro.

Finala s-a disputat la Orange Concept Store din Bucuresti, iar castigatorul este din Targu-Mures si are 21 de ani. Competitia de SMS-uri organizata pentru presa si bloggeri l-a avut drept castigator pe Sorin Rusi, autorul blogului www.sorin.rusi.ro. Revenind la marele castigator, Gaina George a scris SMS-ul victoriei in doar 66 secunde si 702137 ms, mesajul fiind: "Imi place sa merg in concedii in locuri exotice unde nu ai ajunge in mod normal, cum ar fi: Buenos Aires, Puket sau Africa de Sud."

Campionatul SMS si-a gasit castigatorul

Sorin Rusi a castigat competitia pentru presa si bloggeri cu mesajul "Presa este o forma de exprimare a libertatii de gandire care contribuie la formarea opiniei publice". In cadrul acestei competitii, pe locul 2 si 3 s-au clasat Laurentiu Matache (wall-street.ro), respectiv Andreea Dihel (acasa.ro), ambii primind telefoane LG KS360.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×