Samsung da startul distractiei pe gheata in Ice Park

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.376 ori
<b>Samsung da startul distractiei pe gheata in Ice Park</b>Samsung Electronics a inaugurat recent patinoarul Ice Park in Piata Unirii, din Bucuresti, noul punct principal de atractie pentru cei plini de energie si pasionati de patinaj. Initiativa "Ice Park powered by Samsung" este menita sa ne faca sa uitam ca...

Samsung Electronics a inaugurat recent patinoarul Ice Park in Piata Unirii, din Bucuresti, noul punct principal de atractie pentru cei plini de energie si pasionati de patinaj. Initiativa "Ice Park powered by Samsung" este menita sa ne faca sa uitam ca aceasta iarna nu ne-a adus deloc zapada dorita.

Facandu-si debutul in data de 6 decembrie, patinoarul este deschis de luni pana joi, intre orele 10:00 si 22:00, iar in weekend intre orele 9:00 si 24:00. Pe langa faptul ca aceasta initiativa incurajeaza o viata sportiva si miscarea, chiar si iarna cand lenea se instaleaza pentru cei mai multi dintre noi, vor exista si concursuri zilnice cu premii oferite de Samsung.

Samsung Ice Parc

De asemenea, Samsung va oferi publicului sansa de a se poza la panouri foto alaturi de cei apropiati si posibilitatea de a urmari showuri de lasere. De-a lungul acestei luni vor avea loc in Piata Unirii peste 20 de concerte ale unor artisti de top si reprezentatii ale Teatrului de Papusi, plus numeroase alte evenimente culturale de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×