iHunt Freedom: Conectivitate limitată la 3G, dar cu viteze rezonabile

834 ori
<b>iHunt Freedom: Conectivitate limitată la 3G, dar cu viteze rezonabile</b>iHunt Freedom are un nume care pare să indice faptul că vei "vâna libertatea" cu acest model. Asta înseamnă că îl poţi folosi peste mări şi tari, peste câmpii şi vai, iar asta presupune conectivitate de top. Să vedem totuşi ce primim la sub 100 de euro.

iHunt Freedom are un nume care pare să indice faptul că vei "vâna libertatea" cu acest model. Asta înseamnă că îl poţi folosi peste mări şi țări, peste câmpii şi văi, iar asta presupune conectivitate de top. Să vedem totuşi ce primim la sub 100 de euro.

În primul rând, acesta este un terminal dual SIM dual standby, care vine doar cu suport 3G, deci fără 4G. Are şi slot-uri micro SIM şi aduce suport Bluetooth 4.0, GPS, WiFi b/g/n şi microUSB 2.0. Nu primim NFC, în cazul în care vă întrebaţi. Am remarcat şi că apelurile sunt clare, dar volumul putea fi mai ridicat, iar semnalul e la 70% mai mereu.

Speedtest iHunt Freedom

Microfonul se comportă OK la convorbiri. Am realizat şi un test de viteză via SpeedTest, pentru a vedea ce mai oferă un telefon 3G în ziua de azi. Am atins 9.90 Mbps la download şi 4.22 Mbps la upload via 3G, şi 49 Mbps la download şi 23 Mbps la upload via WiFi. Rezultatele sunt destul de OK, deşi parcă mă aşteptam la puţin mai mult de la WiFi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×