Când vor fi anunțate oficial noile modele iPhone? Evenimentele din anii trecuți ne-ar putea da un indiciu!

1.439 ori
<b>Când vor fi anunțate oficial noile modele iPhone? Evenimentele din anii trecuți ne-ar putea da un indiciu!</b>O întrebare ce ne macină în aceste zile este și aceea referitoare la data când Apple are de gând să anunțe noile terminale iPhone și modelul aniversar. Am auzit tot felul de supoziții, ba chiar și vești despre o eventuală amânare a debutului, dar nu

Întrebarea care este pe buzele tuturor în aceste zile este și cea referitoare la data când vor fi dezvăluite noile modele iPhone, anul acesta fiind pregătite 3 variante diferite: iPhone 7s, iPhone 7s Plus și telefonul aniversar cunoscut drept iPhone 8. Până în acest moment nu am avut parte nici măcar de un indiciu cu privire la acest eveniment grandios, așa că astăzi facem o presupunere proprie pe baza lansărilor din anii trecuți.

Apple

După cum puteți vedea în lista de mai jos, cei de la Apple ne-au obișnuit cu evenimente de lansare a noilor modele iPhone în prima parte a lunii septembrie, fiind favorizate zilele de luni și marți. Ultimii 3 ani ne-au adus conferințe pe 9 septembrie pentru iPhone 6 și iPhone 6s, iar în 2016 îl vedeam pe iPhone 7 anunțat pe 7 septembrie.

Evenimente lansare Apple:

  • 12 septembrie 2012 - iPhone 5
  • 10 septembrie 2013 - iPhone 5s/5c
  • 9 septembrie 2014 - iPhone 6
  • 9 septembrie 2015 - iPhone 6s
  • 7 septembrie 2016 - iPhone 7

Așadar, ținând cont de aceste evenimente anterioare ne putem aștepta ca noile iPhone-uri să fie prezentate fie pe 5-6 septembrie, fie pe 12 sau 13 septembrie. Am văzut că americanii țin să sară peste zilele marcante din istorie precum a fost cazul "11 septembrie" și nu ar fi exclus ca și data de 13 septembrie să fie scoasă de pe listă datorită asocierii sale cu ghinionul. De asemenea, aflăm că un eveniment pe 5-6 septembrie ar fi iarăși puțin probabil, asta pentru că pe 4 septembrie americanii sărbătoresc Ziua Muncii și asta ar înseamna că cei din presă ar trebui să călătorească în vacanță pentru a ajunge la event.

Ne rămâne data de 12 septembrie drept o zi cu șanse de izbândă și vedem curând dacă așa stau lucrurile sau nu! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×