Creșterea în dimensiuni a modelelor iPhone 7s și 7s Plus este reconfirmată de un nou leak!

1.229 ori
<b>Creșterea în dimensiuni a modelelor iPhone 7s și 7s Plus este reconfirmată de un nou leak!</b>Încă o dată este reconfirmat faptul că modelele iPhone 7s și iPhone 7s Plus vor suferi ceva modificări la capitolul dimensiuni, asta datorită panoului spate din sticlă ce va facilita tehnologia de încărcare wireless. Vestea de astăzi vin prin intermediul

Cam acum o lună apărea online și un leak care sugera creșterea în dimensiuni a modelelor iPhone 7s și iPhone 7s Plus, fiind aparent vorba despre date pe care producătorii de huse le-au primit. Astăzi această creștere este reconfirmată de către cei de la TechnoBuffalo pe seama unor surse de încredere. Ce înseamnă asta este că actualele huse și carcase pentru i7 și i7 Plus nu vor fi compatibile cu noua generație.

 iPhone 7 iPhone 7s 
Înălțime 138,3138,44
Lățime 67,1 67,26
Grosime7,17,21

Fix asta s-a întâmplat într-un fel sau altul în cazul lui iPhone 6s care a fost ceva mai gros decât iPhone 6 și astfel nu toate husele existente pe piață s-au potrivit. Dacă nu am ține cont de faptul că acest lucru se datorează implementării tehnologiei de încărcare wireless pe iPhone 7s, am zice că totul este gândit astfel încât și producătorii de accesorii să aibă parte de extra venituri pe seama noilor huse.

 iPhone 7 Plus iPhone 7s Plus 
Înălțime 158,2158,37
Lățime77,978,1
Grosime7,37,41

Revenind la dimensiuni, aveți mai sus un tabel comparativ din care puteți remarcă faptul că este o creștere destul de notabilă să spunem. Din ce în ce mai multe zvonuri par a sugera data de 12 septembrie drept ziua în care Apple va prezenta aceste noi terminale alături de iPhone-ul aniversar!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×